Sponsoren:

Banner

Visie

PDFAfdrukkenE-mail

Mijn visie is direct verbonden aan de producten die ik verkoop: met mijn productverkoop draag ik bij aan een betere wereld, kijk maar:

Aanbod: producten vanuit 3 peilers, die ambachtelijk gemaakt zijn met een goed verhaal erachter.

* Fairtrade van ver weg; cadeau-artikelen gemaakt door pottenbakkers en weefsters  en foodartikelen van boeren in de armste gebieden van de wereld, die mee kunnen doen aan de wereldmarkt en zo een bestaan kunnen opbouwen voor hen en hun directe woonomgeving. Daarbij zorgen de fairtrade-organisaties voor menswaardige arbeidsomstandigheden en duurzamere productiemethodes.

Doel: voor het terugdringen van armoede en hongersterfte,..voor een menswaardige leefstijl

 

 

 • Food dichtbij: Vers en lekkere producten van om de hoek in de Haarlemmermeer; o.a. groente van biologische (zorg-)boerderijen Hoeve de Vogel, Elizabethhoeve en de Landyn en van de Biologische Buurtmoestuin.

  Voedselproductie van mensen dichtbij voor mensen dichtbij.

  Doel: voor een duurzamere leefstijl.

   

 • Cadeau-artikelen handgemaakt door mensen met een beperking in de Haarlemmermeer. Een uniek product als een geborduurd Tshirt of tasje, boekenlegger, kaarsen etc.

  Voor meer waardige maatschappelijke betrokkenheid van de gehandicapte mens, zij maken iets waar we van kunnen genieten, waar we een ander of onszelf blij mee kunnen maken.

  Doel: voor een betrokken leefstijl

   

  Producten die van Fair & Dichtbij verkoopt zijn:

  authentiek, ambachtelijk, waardig.

 •  
  joomla template